【お問い合わせ】

N.S CORPORATION

〒799-3131

愛媛県伊予市大平字小野甲1457-1

TEL:089-983-5521  

FAX:089-989-0080

【受付時間】

10:00~12:00、13:00~17:00

(日・祝日、年末年始を除く)

【許認可・資格】

  愛媛県公安委員会

  古物商許可 第821100000454


食品機械・工作機械・産業機械・諸機械の買取・販売及び委託販売紹介等の営業

【対応エリア】(取引実績)

《日本国内》

北海道・本州・四国・九州・沖縄

《海外》

タイ、台湾、韓国、中国、香港、

インド、オーストラリア、トルコ 他

導入事例(オーストラリア)

2014年11月4日~11月11日にかけて、

オーストラリアの食品加工工場に装置の納品をしてきました。

 

弊社の海外のお客様の多くはアジア圏なので、オーストラリアのお客様は今回が初めてです。

成田~ゴールドコースト直行便で約9時間、11月のオーストラリアは初夏でした。

ゴールドコーストの風景
ゴールドコーストの風景

ゴールドコースト空港から車で30分くらいのところに、お客様の食品加工工場はあります。

今回、弊社は下記の機器・装置を納入しました。

 

 重量選別機           3台     乾燥機(プレハブ倉庫タイプ)  2基

 ボイルタンク・冷却タンク   各1基     クレーン            1式

 ミキサー            1台

重量選別機

重量選別機

乾燥機とボイルタンク等

(奥)プレハブ型乾燥機

(手前)ボイル・冷却タンク、クレーン

ミキサー

(右奥)ミキサー


納入した機械一式で、洗浄~ボイル~冷却~乾燥~選別までを効率よく、そして品質の良いものを作ることができます。現地でテスト稼働をしてみましたが、お客様より驚きと感動の声をかけていただきました。

 

特に乾燥機の性能に高評価を頂きました。

弊社の乾燥機『SW乾燥機』は新しい乾燥技術によって、天日干ししたような、

素材本来の味、風味、食感、旨みが凝縮された製品を作ることが出来ました。

左の写真は後日、お客様から届いた乾燥アワビです。

肉厚ですが、しっかり乾燥されております。

非常に良品ができあがっています。

 

乾燥ナマコの製造もしたそうですが、

こちらも非常によいできだったそうです。

 

今回のお取引も、非常に良い形で進み始めました。


P.S.

もしかすると、今後、みなさんが食すアワビやナマコがこちらの工場のものということがあるかもしれません。


コメントをお書きください

コメント: 11
  • #1

    Linnea Udell (木曜日, 02 2月 2017 12:23)


    Your style is very unique compared to other people I've read stuff from. Many thanks for posting when you've got the opportunity, Guess I'll just bookmark this site.

  • #2

    Marsha Maffei (土曜日, 04 2月 2017 12:19)


    Please let me know if you're looking for a writer for your site. You have some really good articles and I believe I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I'd love to write some content for your blog in exchange for a link back to mine. Please blast me an e-mail if interested. Thanks!

  • #3

    Portia Dahlgren (土曜日, 04 2月 2017 19:38)


    Good post! We are linking to this great post on our site. Keep up the good writing.

  • #4

    Tammi Scheuermann (土曜日, 04 2月 2017 21:11)


    Your method of explaining everything in this article is genuinely fastidious, all can easily understand it, Thanks a lot.

  • #5

    Loriann Montague (日曜日, 05 2月 2017 05:03)


    Why viewers still use to read news papers when in this technological world everything is existing on net?

  • #6

    Everett Wiles (日曜日, 05 2月 2017 05:11)


    It's a shame you don't have a donate button! I'd without a doubt donate to this brilliant blog! I guess for now i'll settle for bookmarking and adding your RSS feed to my Google account. I look forward to brand new updates and will talk about this website with my Facebook group. Chat soon!

  • #7

    Karina Mccay (日曜日, 05 2月 2017 08:21)


    I read this piece of writing fully about the resemblance of most up-to-date and preceding technologies, it's amazing article.

  • #8

    Iona Cavalier (火曜日, 07 2月 2017 04:54)


    I was wondering if you ever considered changing the structure of your site? Its very well written; I love what youve got to say. But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with it better. Youve got an awful lot of text for only having one or 2 pictures. Maybe you could space it out better?

  • #9

    Margarite Mcnees (火曜日, 07 2月 2017 10:57)


    Hmm it looks like your blog ate my first comment (it was super long) so I guess I'll just sum it up what I wrote and say, I'm thoroughly enjoying your blog. I as well am an aspiring blog writer but I'm still new to everything. Do you have any tips and hints for novice blog writers? I'd definitely appreciate it.

  • #10

    Belkis Dudek (火曜日, 07 2月 2017 22:47)


    I go to see each day a few sites and information sites to read articles, however this website offers quality based writing.

  • #11

    Karina Mccay (水曜日, 08 2月 2017)


    Greetings! Very helpful advice within this article! It's the little changes which will make the largest changes. Many thanks for sharing!